"Beauty is ... as beauty does"

Beauty is not caused, it is!

 

Een gezichtsbehandeling maakt je huid jonger en stralender. Maar ook voor jezelf is het een moment waarin er even niets hoeft, een tijdloos moment waarin huid en  geest worden verwend met aandacht en ontspanning, waardoor je met het magische effect van een gezonde huid en authentieke uitstraling de deur uit wandelt

 

Door je huid en jezelf regelmatig een gezichtsbehandeling te gunnen, kan je huid optimaal gezond blijven. Door de dieptereiniging in de behandelingen, krijgen slechte bacteriën geen kans om huidproblemen te veroorzaken. Door de massages wordt je zenuwstelsel en hormoonhuishouding gunstig beïnvloed en kom je ook mentaal tot rust.

 

This is where the magic happens!

 

 

 

Zorg voor je innerlijke schoonheid, zodat je je kunt verbinden met je persoonlijke uitstraling

 

  • verbeter je huid
  • vertraag huidveroudering
  • kom tot rust
  • verwen jezelf

ESSE PROBIOTIC beauty-treats

Beauty-treat van 1, 2 of 3 uur!

De basis van alle beauty-treats is opgebouwd uit de allerbeste ingrediënten rechtstreeks uit de natuur. Met de hoogwaardige werkstoffen van ESSE PROBIOTICS starten we jouw verwenmoment met een oppervlaktereiniging van je gelaat, het verwijderen van mee-eters en je wenkbrauwen worden bijgewerkt, eventueel wordt er nog op desgewenste plekken van je gelaat geharst en geverfd. Na deze noodzakelijke practicals begint het echte genieten en vervolgt de behandeling verder met een verschillende diepte-reinigingen, een magic mud masker én 

 

 

ESSE PROBIOTIC de-aging version

Geef je huid een extra boost!

Ga vroegtijdige huidveroudering tegen en geef je beauty-treat een upgrade, met onze de-aging version!

We passen de productkeuze aan naar de plus-lijn van ESSE PROBIOTIC, de ultime anti-aging lijn met hoogwaardige werkstoffen en de hoogste doseringen probiotica. Deze lijn bezaait de huid met goede bacteriën, die de strijd aan gaan met de slechte bacteriën die de huid verouderen.

Daarnaast wordt je huid gevoed met prebiotica. het voedsel voor de goede bacteriën, welke de huidflora weer gezond maakt.

Ook ontvang je een bindweefselmassage voor je gelaat, waarmee we verklevingen losmaken en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd, hierdoor wordt je huid aangezet tot celvernieuwing en de aanmaak van collageen.

Vervolgens wordt er een ampul wordt aangebracht, met sterk geconcentreerde werkstoffen, welke tot wel 25x meer effect heeft dan een serum, dan volgt een de-aging masker, om het de-aging proces compleet te maken.