"Life is full of magical moments!"

MISSIE

-BE! in your magic-

VISIE

-magic moments creëren om het individuele welzijn en bewustzijn te bevorderen en het collectieve veld in energie te verbinden-

Welkom bij GAIYA -magic moments-

Ontdek de magie van energie en become your magic ;-)

 

OPEN JE OGEN EN ZIE DE MAGIE VAN HET LEVEN

SLUIT JE OGEN EN ZIE DE MAGIE IN JEZELF

 

Het bewust worden van je energie, is werkelijk magisch. Het leven zit vol van magical moments, and to be the magic, not the illusion, vraagt slechts een moment van meditatie. The time to relax, is the time you don't have time for it. Het is zo gemakkelijk in de sleur van het alledaagse, bezig te zijn met wie je wil zijn en te vergeten wie je werkelijk bent. Your potential is endless, je hoeft niet in magie te geloven, you are magic!

Joëlle

Toen ik 11 jaar geleden als schoonheidssalon begon, zou ik in mijn wildste dromen niet hebben bedacht, dat mijn onderneming uiteindelijk zou uitgroeien tot een holistische praktijk die zowel treatments als journeys aanbiedt. Begonnen om schoonheid van buitenaf te verbeteren, merkte ik al snel dat mijn hart sneller ging kloppen van innerlijke schoonheid. De oneindige mogelijkheden die energie, alchemie en magie me geven, zowel persoonlijk, als op de werkvloer, heeft mijn werk tot levensmissie gemaakt. De combinatie van privé sessies en belevingen voor een groep verzorgen, vind ik de ideale combinatie om magische momenten te beleven. Ik streef ernaar bij elk contact een moment van ware essentie en bewustwording te verwezenlijken.